Skip to content

Servei Instal·lacions

instal·lacions Nosaltres reformes

Instal·lacions

El servei més professional per als clients més exigents

En Integralia portem més de 30 anys d’experiència oferint serveis globals d’instal·lació i construcció. El nostre equip de professionals altament qualificats realitzaran els projectes, respectant escrupolosament els terminis de lliurament i amb la màxima qualitat.

Aigua

Aigua

Realitzem instal·lacions d'aigua freda i calenta, sanitària, filtres, descalcificadors i osmosis, entre altres, sempre amb els millors materials ( coure o polietilè ). També som proveïdors de material sanitari. Disposem de totes les homologacions i permisos necessaris

Aire condicionat

Aire condicionat

Som distribuïdors de les principals marques en aparells de freda/calor, tant en instal·lacions centralitzades per conductes com per splits individuals. Disposem de totes les homologacions i permisos necessaris.

Llum

Llum

Oferim projectes d'il·luminació tècnica i domèstica, tant interior com exterior, des de l'escomesa general fins a les preses de consum, els comptadors i el cablejat. També instal·lem SAIs i quadres de comandament en general, i distribuïm material elèctric. Disposem de totes les homologacions i permisos necessaris.

Calefacció

Calefacció

Subministrament i instal·lació de tot de tipus de material, com a calderes de gas o gasoil, tubs convencionals de coure o d'última generació ( multicapa ), radiadors d'alumini o fosa, sòls radiants i plaques elèctriques. Disposem de totes les homologacions i permisos necessaris.

Gas

Gas

Treballem en instal·lacions de gas natural, propà, butà o gasoil, col·locació d'escomeses i canalització dels tubs de coure, així com control de ventilacions. Disposem de totes les homologacions i permisos necessaris.

Altres

Altres

També som especialistes en domòtica, comunicacions i xarxes informàtiques, càmeres de seguretat i alarmes, instal·lació d'antenes i vídeo-porters i sistemes de protecció d'incendis. Tenim equip propi d'acabats i pintures, la qual cosa ens permet oferir un servei claus en mà de màxima qualitat.

Projectes globals d'instal·lació

Realitzem projectes d’instal·lació globals d’aigua, electricitat, comunicacions, xarxes informàtiques, sistemes de protecció contra incendis i seguretat. Complim amb els terminis establerts en la redacció dels projectes.

Gràcies a l’equip tècnic, professional i humà de Integralia, podem oferir un servei integral en els projectes d’instal·lació, sense necessitat de terceres empreses, oferint i complint amb els nostres estàndards de garantia i qualitat

Treballem per a les principals constructores, promotores i immobiliàries locals, en serveis globals, oferim experiència al millor preu i projectes claus en mà respectant escrupolosament els terminis de lliurament.

Garantia

Proporcionem les màximes garanties a través de totes les certificacions i permisos de les diferents administracions i institucions

Compromís

Per a nosaltres, el compromís és un pilar important, per això sempre ens comprometem amb els terminis de lliurament pactats amb els nostres clients

Servei

L'experiència de més de 30 anys en el sector i el nostre treball constant ens avalen per a seguir creixent amb el compromís de satisfacció